Om

MC4FUN är en kamratlig och partipolitiskt obunden sammanslutning avmotorcyklister. Klubben har till ändamål att främja motorcyklismens intresse samt att tillvarata medlemmarnas intressen i olika mc-frågor. Klubben skall inom sitt ungdomsarbete ta speciell hänsyn till trafiksäkerhetsutbildning. Främja en god attityd kring motorcyklism. Klubben är ansluten till riksorganisationen Sveriges MotorCyklister.

Vad vi handlar om är att motorcyklar är roliga i första hand och nyttiga i andra. Vi gör mycket roliga saker tillsammans på motorcyklar i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Vi tycker att det är för lite Rock and Roll inom svensk motorcyklism. Riskmedvetenhet är något av det viktigaste inom mc-kollektivet men det går att ha roligt även om man är medveten om riskerna.

Vi kör mycket på banor i Sverige och Europa men det är inget krav för att hänga med oss. Vi är ett gäng glada killar och tjejer som lika gärna tar en tur en onsdagkväll som en vecka på Assen.

Vi gör bara saker vi tycker är kul och ingen minns en fegis, vem fan tävlar för att komma tvåa…

Låter det här som något för dig, skicka in en ansökan och beskriv vem du är samt motivera varför du vill vara en del av oss.

//Styrelsen